Over ons

Jouw dagje uit extra leuk maken, daar doen we het voor!

Lekker Geel Busje is een succesvolle partybus-formule in de regio Den Bosch.

Zoals je wellicht niet zou verwachten zijn onze bussen knal geel. Wij zijn daarmee een opvallende verschijning. Van binnen zijn onze bussen kleurrijk, schoon, netjes en feestelijk. 

Wij zijn in te zetten voor tal van mogelijkheden. Het maakt ons niet uit of jij naar een sportwedstrijd, festival of een beurs gaat. Heb je wellicht een vrijgezellenfeestje, bruiloft of studentengala, wij zijn graag van de partij om jouw dagje uit tot een hoogtepunt te brengen! 

Onze bussen zijn altijd voorzien van een professionele geluidsinstallatie. Daarnaast zijn ze allemaal voorzien van sfeerverlichting en lasers. Jij bepaalt zelf waar je wel en geen gebruik van wilt maken. 

Waar de bus heel belangrijk is, is de chauffeur net zo belangrijk. De chauffeur zorgt er namelijk voor dat jouw reis top verloopt. Muziekje aan, een praatje maken of een slechte grap vertellen? Wij garanderen een leuke chauffeur, passend voor jouw reis. 

Zie jij het wel zitten om met een Lekker Geel Busje op pad te gaan en wil je graag een partybus huren? Doe dan een aanvraag of neem vrijblijvend contact met ons op!

Ons Team

Jeroen Hoogendoorn

Planner / Chauffeur

Hans Jagers

Chauffeur

Richard Witte

Chauffeur

Benieuwd naar Onze Bussen?

Een ding zal je inmiddels wel duidelijk zijn en dat is dat onze bussen lekker geel zijn en een feestje gegarandeerd is. Met een partybus van Lekker Geel Busje ga je dus sowieso de blits maken. Verder zullen onze bussen soms net wat verschillen qua aantal zitplaatsen en opties. Klik hieronder op de knop om iedere bus apart te bekijken.