Een Lekker Geel Busje voor iedere Gelegenheid!

Partybus huren? Lekker Geel Busje Kan Altijd

Het maakt niet uit waar jouw reis in Nederland of kort over de grens naar toe gaat, er staat altijd een Lekker Geel Busje voor jou klaar. Onze partybussen zijn in te zetten voor festivals, (sport)evenementen, bruiloften en vrijgezellenfeesten. Maar ook voor teamuitjes, zakelijke bijeenkomsten en schoolreizen. Helaas zijn onze gele kanjers niet geschikt voor meerdaagse reizen (naar het buitenland).

Festivals

Ga jij met een grote groep vrienden naar een festival of evenement en wil jij een partybus huren om het feestje al in de bus te laten starten? Lekker Geel Busje zorgt ervoor dat jullie in stijl vervoerd worden. De muziek staat aan, lekker drankje erbij, toffe chauffeur. 

Wat wil je nog meer?

Festival Sfeerfoto

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij proberen binnen 24 uur een reactie te geven!

Privé & Zakelijke Events

Gewoon een Lekker Geel Busje nodig voor een teamuitje met je werk of  sportvereniging? Waar jij ook heen wilt gaan, er staat altijd een Lekker Geel Busje met toffe chauffeur voor je klaar. 

Bruiloften & Vrijgezellenfeesten

Gaat er binnenkort iemand trouwen? Dan kan het feest niet vroeg genoeg starten! Dus waarom niet al in de bus beginnen met onze partybussen. Wij zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld. Een lekker drankje onderweg, passende muziek, een leuke tekst voor op de bus? Geen probleem, wij leveren graag een bijdrage aan deze memorabele dag.